Over ons:

 Jasper Beerens, bekend van het tv-programma 'Helemaal Het Einde'  en de bekende band 'The Party Criminals' en Michiel Bouwman, gitarist van de band Black Friday, spelen al ruim 13 jaar samen in de coverband Rootless. Met deze band stonden zij o.a. in de finale van de landelijke coverband wedstrijd The Dutch Battle en behaalden zij de eindrondes van The Clash of the Coverbands.  Ze speelden met Rootless met succes op diverse grote podia in Nederland voor een groot publiek.

Jasper en Michiel houden er echter ook van om er in een kleine akoestische setting een feestje van te maken: Op verjaardagen, feesten, in kroegen, op BBQ's, noem maar op!

In overleg kan worden bepaald welk type nummers gewenst is en hoe lang we voor u spelen!

 In het akoestische repertoire vind je nummers van Elvis, CCR, Queen, Van Morrison, Robbie Williams, The Scene, Bon Jovi, The Eagles, The Rolling Stones, Ed Sheeran, Jason Mraz, Joe Bonamassa en nog véél meer!

Naast een akoestisch optreden kunnen we ook met een gehele band een onvergetelijk optreden geven met knallers van Van Halen, The Golden Earring, Pink Floyd, Whitesnake, Pearl Jam, Guns 'n Roses etc.!!